viernes, 5 de julio de 2013

SORTEIG D'ESTIU 2013 !!!!

Ja si que podem dir: ja ha arribat l'estiu!!!, així que per celebrar-ho, us proposo un sorteig per tot el qui vulgui participar.
Només heu de fer-vos seguidors, (un apartat nou a aquest bloc, inaugurat per l'ocasió), o escriure un comentari sobre l'estiu amb els peques, idees per fer amb ells i trencar la rutina, molt i molt necessàries aquestes idees.......
Sigui com a seguidors, com a comentaristes o amb les dues coses, participareu al sorteig!, teniu temps fins al pròxim dilluns 22 de juliol. 
Hi hauran 2 premis a escollir entre les 6 propostes que us ensenyo a continuació:
Proposta 1: Una llibreta (cavaller o princesa) + pack titelles Sant Jordi amb llegenda.
Proposta 2: Caixa pic-nic amb body + pitet + porta-xumet, tot personalitzat com tu vulguis.
Proposta 3: 12 unitats de caixes prismes, personalitzades al teu gust (interior no inclòs, depèn del gust de cadascun, tu ho portes i jo ho ompliré).
Proposta 4: 12 unitats blísters personalitzats (interior no inclòs, depèn del gust de cadascun, tu ho portes i jo ho ompliré) + corona aniversari personalitzada.
Proposta 5: 15 unitats de imants personalitzats amb mini-personatge, similar al nen o nena (interior no inclòs, depèn del gust de cadascun, tu ho portes i jo ho ompliré).
Proposta 6: Joc de 1 bossa "monstruo" robeta + 1 de berenar + ratolí guarda-dents.

ESPERO US AGRADIN LES PROPOSTES I QUE HI PARTICIPEU TOTS !!!!
Si teniu dubtes podeu contactar-me a: nubepapeltijera@gmail.com, MOLTA SORT!!

7 comentarios:

  1. Apa!!!! Fantàstica idea!!! M'encanta tot, si em toca alguna cosa, no sé que escolliré, jejejeje!!!.
    Una idea amb els peques per l'estiu, omple globus d'aigua amb un ninotet petit, afegeix aigua i congela'ls.
    Vés al parc (o aire lliure) i que els possin al sol a descongelar, disfruten molt llepant-los, desfent-los i esperant veure com apareix la sorpresa!!!

    ResponderEliminar
  2. ei!! prenc nota d'aquesta idea genial dels globus, molt divertit!!, gràcies

    ResponderEliminar
  3. Una manera de pasar una estona refrescant i divertida , agafar un cordill i lligar glous plens d'aigua , per una altre banda es agafar un casc de la bici i enganxar una xinxeta a sobre . Els nens han d'anar saltant i petant els globus . Jo quan era petita m'ho pasava bomba :)

    ResponderEliminar
  4. Sè que es demasiado tarde, pero mucha gente no ha podido hacer comentarios, porque sólo podían hacerlos los miembros, A PARTIR DE AHORA TODO EL MUNDO INCLUSO ANÓNIMOS PODÈIS!!!!
    Ha sido error mio, es mi primera experiéncia en esto, sorry, sé que muchos me habéis preguntado, pero yo también soy principiante!!!

    ResponderEliminar
  5. Aunque deje como anónimo, por favor, poned vuestro nombre, así os tengo en cuenta para el sorteo, ajajajaja, aunque yo sepa que este anónimo es mi súper amiga Marta, gracias guapa!!

    ResponderEliminar